MónTerrassa
Dos treballadors d’una residència agredeixen un malalt amb Alzheimer

Una residència de la comarca ha estat l’escenari d’un fet deplorable per part de dos dels cuidadors contra una de les persones de 80 anys i amb demència ingressades en el centre. Els fets s’han fet conegut aquest matí de dilluns, 13 de març de 2023. El que passava es va posar en coneixement de la policia catalana, que va investigar què hi havia de cert en les denúncies. Els Mossos d’Esquadra han detingut dos treballadors de la residència El Serrat de Vacarisses (Vallès Occidental) per haver agredit un usuari del centre que pateix la malaltia d’Alzheimer. Es tracta de dos joves de menys de 30 anys que van entrar a treballar en l’empresa a finals de l’any 2022.

Les càmeres de seguretat dona fe de les agressions continuades

Tal com ha avançat el diari El Caso, en una notícia que signa el seu especialista en successos Guillem Ramos Salvat, i ha confirmat l’agència ACN, les càmeres de seguretat de l’equipament residencial situat a l’oest de la comarca, van enregistrar com colpejaven l’usuari afectat per la malaltia.

Els agents de la Generalitat de Catalunya van detenir un home i una dona de nacionalitat espanyola per un delicte de tracte vexatori. Segons El Caso, un d’ells ha ingressat a presó per ordre del jutge de guàrdia de Terrassa i l’altre ha quedat en llibertat amb càrrecs. La policia ha obert una investigació.

La residència es va adonar que passava alguna cosa i va posar en alerta els Mossos

Treballadors de la residència han confirmat els fets, però han evitat donar més detalls, explica El Caso. La directora comenta que la mateixa residència va ser qui va denunciar els fets i qui va entregar a la policia la gravació de les càmeres i qui ja havia engegat els protocols d’actuació marcats per a aquests tipus de casos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa