MónTerrassa
Sorprès en plena feina un lladre de cotxes a Terrassa

Sorprès en plena feina un lladre de cotxes a Terrassa. Va ser gràcies a un veí del barri de Guadalhorce que es va poder cloure amb èxit una denúncia per presumpte robatori a l’interior de vehicle. Els fets es van produir el dissabte passat, dia 29 d’abril, quan la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada inesperada. Eren les cinc de la matinada, i un ciutadà informava que havia vist com un home havia rebentat els vidres de dos vehicles, al carrer de Guadalhorce. En ser testimoni del delicte no s’ho va pensar i va alertar el cos de seguretat.

Gràcies a aquesta rapidesa, i a l’activació immediata d’una dotació de la Policia, que quan els agents es van personar al lloc indicat van poder localitzar una persona que coincidia plenament amb la descripció feta pel veí. Els agents van identificar a l’individu i després de comprovar que hi havia dos vehicles que tenien els vidres trencats, van procedir a detenir-lo. Va ser traslladat a prefectura de l’avinguda de Glòries Catalanes on se li van confeccionar les pertinents diligències penals, a l’espera també de si els propietaris dels vehicles voldrien presentar denúncia.

Accident mortal a l’AP-7

D’altra banda, aquest cap de setmana s’ha hagut de lamentar la mort d’un veí del Vallès Occidental. La matinada de dissabte va tenir lloc un accident a l’AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre es va rebre a les 04.51 hores al quilòmetre 144,1 de l’AP-7, en sentit nord i a tocar de l’àrea de servei del Vallès. Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i 4 unitats i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Com a resultat, el motorista, menor d’edat, va morir a l’acte. Amb aquesta víctima, ja són 48 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 13 de les quals motoristes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa