MónTerrassa
Set denunciats en dos operatius policials a zones d’oci nocturn de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa i els Mossos d’Esquadra van denunciar un total de set persones la nit de divendres a dissabte en dos dispositius de control policials a dues zones d’oci nocturn de Terrassa. Quatre van ser denunciades als locals d’oci nocturn del carrer del Duero, al Polígon Industrial Santa Eulàlia, i tres persones més al carrer de la Rasa, al centre de la ciutat. Concretament, les denúncies es van interposar per realitzar botellot, tinença de navalla, i orinar a la via pública.

Els fets van tenir lloc aquest cap de setmana, la nit de divendres a dissabte. Ja entrada la matinada, el primer dispositiu de control de seguretat ciutadana va tenir lloc als locals del carrer del Duero, zona amb diferents espais d’oci nocturn. El dispositiu, conjunt entre Policia Municipal i Mossos d’Esquadra, es va iniciar a tres quarts d’una (00:45h) i va acabar amb un total de quatre denunciats, tres per realitzar botellot i un altre per tinença d’una navalla.

El segons dispositiu planificat de control va ser pels voltants de la zona d’oci del carrer de la Rasa, que a l’igual que el carrer del Duero, es tracta d’un carrer amb diferents pubs i locals d’oci nocturn. El dispositiu, de la Policia Municipal de Terrassa, es va saldar amb dues persones denunciades per orinar a la via pública i una tercera denunciada per tinença d’una navalla.

Denunciat per circular sense carnet, sense casc i en sentit contrari

La nit abans, el dijous 22 de setembre, la Policia Municipal de Terrassa va denunciar un motorista que circulava en sentit contrari i sense el casc posat per la zona de Torre-sana de Terrassa, a l’est de la ciutat. En aturar-lo, els agents van comprovar que l’home tampoc tenia carnet de conduir, fet pel qual van instruir diligències i confeccionar les denúncies pertinents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa