MónTerrassa
Roben a Apple Sabadell i fugen en taxi cap a Terrassa
  • CA

Uns menors, dos de 14 anys, dos de 15 anys i dos de 16 anys, tots de nacionalitat romanesa i sense antecedents anteriors van entrar a robar a la botiga Intecat Apple situada a Sabadell, i un cop comès el furt, van agafa un taxi cap a Terrassa, informa Guillem Ramos-Salvat a El Caso. El modus operandi no és habitual. Fins ara la botigues Apple, com grans magatzems eren assaltats de matinada, amb encastaments o forats a la paret. Com ha passat en nombroses ocasions a l’Apple i a Perfumeria Júlia de Terrassa, el que ha generat queixes i que ha obligat l’Ajuntament de la ciutat egarenca a posar barreres davant dels establiments . Aquesta impunitat, d’assalts a plena llum de dia, amb la botiga oberta i clients a l’interior, preocupa al Mossos

A tocar de la botiga, la policia sabadellenca va detenir dos dels joves

La policia local de Sabadell i els Mossos d’Esquadra de Terrassa han detingut aquest dijous al vespre els sis menors d’edat. A tocar de la botiga, la policia sabadellenca va detenir dos dels joves.

Els altres quatre van escapar fins a la zona de la Renfe, on van agafar un taxi i van marxar cap a Terrassa. Al carrer de Tren de Baix van baixar i van intentar amagar-se darrere d’un camió. Agents dels Mossos, amb la descripció dels joves, els van poder identificar. Després d’un seguiment pels carrers, van ser arrestats a la rambleta de Pare Alegre. Abans, els menors van intentar agafar un altre taxi per escapar de la policia.

Van quedar detinguts per un delicte de temptativa de robatori i danys. El valor dels mòbils arribava als 13.000 euros i els danys sumen 20.000 euros. Els mòbils i la taula es van poder recuperar, quan els joves la van abandonar abans d’escapar del lloc dels fets. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell ha obert una investigacions i intenta relacionar els detinguts amb els líders de la banda, majors d’edat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa