MónTerrassa
Roba una targeta de crèdit en un bar, pren una copa i paga amb ella
  • CA

Un home roba una targeta de crèdit en un bar de Terrassa a una altra clienta, pren una copa en el mateix establiment i té la barra de amb ella la consumició. Aquesta individu va ser detingut per agents de la Policia Municipal. Els fets han passat aquesta matinada de dijous a divendres en un bar de la Rasa, en ple barri Centre de la capital egarenca.

La víctima ha vist com li constaven pagaments del mateix bar on es trobava

La víctima ha vist com li constaven pagaments del mateix bar on es trobava, ha alertat els cambrers i han reconegut el lladre La Policia Municipal l’ha denunciat aquesta matinada per furt i estafa. La intervenció ha tingut lloc a les 4.03. El responsable del local ha trucat el cos de seguretat local per explicar la situació i agents s’han dirigit fins allà.

Un cop al lloc, els agents han comprovat que l’home havia furtat la bossa d’una dona que es trobava al bar i que havia utilitzat la targeta per pagar les consumicions que havia fet en el mateix. En adonar-se’n que li havien pres part de les seves pertinences, havia intentat anul·lar la targeta, descobrint en aquell moment que algú havia pagat consumicions. El lladre ha actuat amb celeritat.

La dona s’havia dirigit als cambrers per demanar si podien identificar algú que hagués pagat amb una targeta com la seva i un ha reconegut l’home, que encara estava a l’interior del bar, i ha alertat a la policia. Els agents han constatat que el sospitós encara duia la targeta a
sobre i han obert diligències.

Un home detingut per tinença d’estupefaents

Una dotació de la Policia Municipal que realitzava patrullatge rutinari al carrer de Sant Crispí, amb l’avinguda del Vallès, va aturar un turisme ahir, a les 18.50. Quan va identificar els dos ocupants del vehicle, els agents van comprovar que un d’ells es trobava en crida i cerca. A més, en l’escorcoll els agents li van intervenir 3,6 g de marihuana, 2,4 g d’haixixs, una pota de cabra i dues armes blanques. Per aquest motiu, va quedar detingut i se li van interposar denúncia per tinença d’armes i estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa