MónTerrassa
Circula a 77 km/h en patinet elèctric i se salta un semàfor en vermell

La Policia Municipal de Terrassa van enxampar ahir un conductor de vehicle de mobilitat personal (VMP) saltant-se un semàfor en vermell a una velocitat elevada. En aturar-lo, els agents van comprovar que circulava a 77 km/h, fet pel qual va quedar denunciat.

Els fets van tenir lloc prop de les nou en punt de la nit d’ahir dijous, dia 10 d’abril, al carrer Ample de Terrassa. Agents de la Policia Municipal que feien patrullatge preventiu van observar que un VMP circulava a molta velocitat i que no respectava un semàfor en vermell. Així doncs el van aturar i, després de comprovar que el velocímetre marcava una velocitat de 77 km/h, van procedir a denunciar-lo per circular a una velocitat inadequada i per saltar-se el semàfor.

Detingut per intentar furtar un televisió, un VMP i un casc

La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir al migdia un home que va intentar furtar una televisió, un vehicle de mobilitat personal (VMP) i un casc d’un establiment, intentant sortir per la porta d’emergència, però es va veure sorprès pel vigilant de seguretat.

Els fets van tenir lloc prop d’un quart d’una del migdia. Una dotació de la Policia Municipal va informar que havia vist un home corrent darrere d’un altre al carrer de Ciudad Real, en direcció a l’avinguda de Madrid, i un dels agents va poder interceptar l’home amb la col·laboració d’un vigilant de seguretat que estava fora de servei.

Acte seguit, els agents es van dirigir a comprovar les càmeres de seguretat de l’establiment i van observar que l’individu pretenia sortir per la porta d’emergència amb el televisió, el VMP i el casc, amb un valor total aproximat de 860 euros. En trobar-se amb el vigilant de seguretat, havia llençat tots els objectes per sortir corrent, segons apunta la policia. Així doncs, va ser detingut per un delicte menys greu de furt en grau de temptativa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Samuel a abril 21, 2023 | 15:52
    Samuel abril 21, 2023 | 15:52
    1) Al del patinete... ¿no le multaron también por llevar un vehículo con modificaciones que le convierten en ilegal? (Ningún patinete sale de fábrica pudiendo alcanzar los 77 km/h.) 2) De vez en cuando saltan noticias de accidentes provocados por patineteros (¿recuerdan ustedes al que mató a Muriel Casals?). ¿Cuántas noticias hay de accidentes provocados por ciclistas? ¿Cero? Dedico esta observación a los que odian tanto a los primeros como a los segundos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa