MónTerrassa
Una noia de Terrassa denuncia que l’han volgut segrestar
  • CA

Una noia denuncia que ha estat objecte d’un intent de segrest al barri de Can Tusell de Terrassa. Els Mossos han rebut la informació i són coneixedors de l’incident. Aquest matí s’ha presentat la denúncia a comissaria.

Cap al voltant de les 11 de la nit haurien passat els fets

Aquesta passada nit de dijous a divendres 04 de novembre de 2022, al voltant de les 11, si fa no fa, haurien intentat segrestar una noia egarenca menor de 16 anys al barri de Can Tusell, al nord del terme municipal de Terrassa, a punta de pistola. La rumorologia s’ha extès a través de les xarxes socials, especialment des de whatsapp, on corre un pdf on es relata una versió de l’incident i que fins i tot ha arribat alguns polítics locals.

Quan la noia passejava amb el gos per la carretera de Matadepera

Els fets haurien passat quan la menor de només 16 anys treia a passejar el seu gos per la zona de la Carretera de Matadepera, a tocar del barri on viu, i quan estava asseguda en les escales d’un bloc de pisos i mirant el mòbil. L’individu s’hauria acostat fent un gest de voler acaronat el gos quan de sobte li hauria posat al coll una pistola agafant-la del braç amb força.

La noia relata en la denúncia que es va posar a cridar i l’individu va sortir cames ajudeu-me en direcció a la plaça de l’Aigua. Ella, nerviosa, se’n va anar cap on hi havia un grup de nois que coneixia. En veure-la plorar, se’n van anar a buscar l’home, però no el van localitzar. La noia va parar a casa i amb la mare van trucar el 112. Sobre l’autor, comenta que ja l’havia vist en alguna altra ocasió i que el reconeixeria sense massa problemes. Una persona morena, d’entre 30 i 35 anys, d’1,80, complexió gruixuda, que vestia roba ampla i ua dessuadora negra amb la caputxa posada, i un pantaló de xandal negre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa