MónTerrassa
Una nit de xivarri i incivisme acaba amb 27 denúncies a Terrassa
  • CA

Nit de xivarri i incivisme que acaba plena de denúncies a Terrassa. Els fets van passar aquest dissabte, pocs minuts abans de les onze de la nit, quan diverses trucades procedents de veïns del carrer de Puigsacalm alertaven d’un grup de persones fent un botellot al mig de la via pública. Una dotació de la Policia Municipal va desplaçar-se fins al lloc, en un vial de vianants a tocar del carrer del Montsià, a tocar de l’estació de Terrassa Est de Renfe, al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor.

Bruts, sorollosos i un presumpte lladre de mòbils

Els agents del cos de seguretat local van localitzar, efectivament, el suposat grup que causava enrenou. Quan s’hi van acostar van comprovar ells mateixos que estaven fent molt soroll, “i comportant-se de manera incívica”. Fonts municipals informen que per això es va procedir a identificar a tots els presents. I fruit d’aquesta intervenció es van interposar un total de 12 denúncies per pertorbar el descans dels veïns, a més de 14 denúncies per llençar a terra begudes i escombraries.

A més, una de les persones del grup va quedar denunciada en localitzar-li a sobre una arma blanca, i se li van decomissar dos telèfons mòbils dels quals no va poder acreditar ser-ne el propietari. Els aparells electrònics van quedar sota el registre policial a l’espera de fer-ne les comprovacions de titularitat pertinents.

Recordem que l’article 19 de la secció IV de l’ordenança municipal de l’Ajuntament de Terrassa recull que “la ciutadania està obligada a respectar el descans del veïnat i a evitar la producció de sorolls, tant en espais interiors com exteriors, que puguin arribar a alterar la convivència ciutadana de forma individual o col·lectiva, bé sigui en el període diürn o en el nocturn. Aquesta obligació és especialment exigible en el període comprés entre les 23 hores de la nit i les 7 hores del matí”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a octubre 11, 2022 | 18:41
    Josep octubre 11, 2022 | 18:41
    En aquest carrer hi ha un bar que tanca a les 2 de la matinada que no deixa dormir al veïnat. Tot hi les queixes ja fa anys que no s'ha solventar aquest tems. És com si fessin batalló diari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa