MónTerrassa
Investiguen a Terrassa un mosso per agredir sexualment una dona trans
  • CA

Un jutjat de Terrassa ha obert una investigació a un agent dels Mossos d’Esquadra per presumptament agredir sexualment a una dona trans. Segons ha avançat TVE-Catalunya en el seu informatiu i ha pogut confirmar ACN, es tractaria d’un agent que pertany a l’Àrea de Brigada Mòbil, més coneguda com a BRIMO. L’home hauria conegut a la víctima a través d’una aplicació de cites per internet, s’haurien trobat per conèixer-se i aleshores s’hauria produït l’agressió.

Ha estat la mateixa víctima qui ha interposat una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. La divisió d’Assumptes Interns del cos policial de la Generalitat ha dut a terme una investigació sobre els fets i ha acabat traslladant el cas a la justícia, on se n’ocupa un jutjat de Terrassa. Consideren que sí que podria haver ocorregut el delicte que la víctima ha denunciat. D’altra banda, segons informen els dos mitjans de comunicació, la mateixa Conselleria d’Interior hauria obert un expedient al policia i, a l’espera de saber la resolució judicial, hauria estat suspès temporalment de feina i sou.

Agressió homòfoba al tren

Justament avui s’ha donat a conèixer un nou cas d’agressió homòfoba. Els fets haurien passat aquest mateix dilluns dia 2 de desembre, cap als volts de les sis del matí, a l’estació de Rodalies de Renfe ubicada a la plaça Catalunya. Sembla ser que una parella d’homes homosexuals ha estat brutalment agredida, a cops de peu i de puny, per tres homes i una dona. També haurien estat amenaçats amb ampolles de vidre trencades. Ha estat un passatger qui ha fet saltar l’alarma d’emergència, avisant els guàrdies de seguretat privada de l’empresa de transports. Tots els presumptes autors, d’edats compreses entre els 19 i els 38 anys, han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra acusats dels delictes d’odi, d’amenaces i lesions lleus. Entre els quatre acumulen un total de 28 antecedents per diversos delictes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a gener 02, 2023 | 20:52
    Josep gener 02, 2023 | 20:52
    que el lliguin de peus i manss i l'arrosseguin 10 kilòmetres, si sobreviu, que el tirin 10 kilòmetres mar endins, lligat de peus i mans, i si sura que li lliguin una pedra de 100 kilograms al coll.
  2. Icona del comentari de: Pep a gener 02, 2023 | 21:02
    Pep gener 02, 2023 | 21:02
    Dona trans???? Això esta ben redactat???
    • Icona del comentari de: Pep a gener 03, 2023 | 13:42
      Pep gener 03, 2023 | 13:42
      Si

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa