MónTerrassa
Investigat un veí de Terrassa per fer sacrificis rituals amb animals

Un veí de Terrassa ha quedat investigat per fer sacrificis rituals amb animals. Un operatiu de la Guàrdia Civil ha acabat amb la detenció d’un home de 50 anys després d’una troballa macabra, segons informa l’Agència Catalana de Notícies. El mes de novembre de l’any passat, una empresa ubicada al Prat de Llobregat va alertar la policia espanyola que en un dels seus contenidors d’escombraries hi havien aparegut restes d’animals morts.

No eren animals que havien mort per causes naturals. Això es va veure a simple vista: havien estat degollats. Va ser així com els agents de la benemèrita van recollir els cadàvers per ser analitzats. Es tractava de nou gallines i dues cabres, i es trobaven a l’interior de bosses típiques d’escombraries. En el primer anàlisi forense es va veure que semblava que els animals havien estat “sacrificats”, en algun tipus de ritual de santeria.

Les càmeres de seguretat identifiquen l’autor

Va ser així com va començar la recerca de possible autor o autors. La pista més important va arribar gràcies a les imatges captades per les càmeres de seguretat de l’empresa del Baix Llobregat. En aquestes s’hi veia un home que pujava dalt d’un vehicle -en règim de rènting- amb el qual abandonava l’empresa. Les imatges eren prou nítides per poder identificar el vehicle i la corresponent matrícula.

Va ser així com es va començar la recerca de l’individu i com se’l va localitzar. L’home va quedar identificat, se li van obrir diligències i se’l va denunciar per cometre diverses infraccions de la llei de sanitat animal. La Guàrdia Civil informa que la investigació continua oberta, perquè s’ha descobert que els rituals de santeria no els realitzava sol, sinó que hi havia tres persones més, les quals encara no s’han pogut identificar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a maig 13, 2023 | 12:49
    Mireia maig 13, 2023 | 12:49
    Multicultura i tal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa