MónTerrassa
Investigat un bar de Terrassa per fer ús de la cuina de manera il·legal

Un bar de Terrassa ha quedat investigat per un presumpte ús fraudulent de la cuina. Aquest dijous, 8 de juny, pels volts de les vuit del vespre, agents de la Policia Municipal de Terrassa, juntament amb Mossos d’Esquadra, van inspeccionar un establiment de restauració ubicat al carrer de Blasco de Garay, amb el carrer Ramon Llull, al barri de Ca n’Aurell.

Durant la intervenció, els agents van localitzar diverses irregularitats a l’establiment. La primera va ser comprovar que disposava d’una cuina en ús per la qual no tenia llicència. I és que es va veure que aquesta no comptava amb un sistema extracció de fums adequat i que, a més, hi havia bombones de butà però no disposaven del permís necessari per poder tenir-les i fer-les servir.

Per tot plegat, els agents de la Policia Municipal de Terrassa van obrir acta al propietari per les diverses infraccions realitzades i van instar-lo a tancar la cuina fins que complís amb tots els requisits legals.

Una motorista ferida

D’altra banda, el telèfon d’emergències 112 va informar també aquest dijous, però pocs minuts després de dos quarts de set del matí (a les 6.37 hores), que havia tingut lloc un accident de trànsit a la carretera de Rellinars, amb el carrer de Lleida.

Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que s’havia produït una col·lisió. Els protagonistes havien estat un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència de la topada, la conductora de la motocicleta havia resultat ferida. Les unitats policials van procedir a realitzar un tall total de circulació de la carretera de Rellinars, concretament, entre els carrers de la Salut i de Lleida.

D’aquesta manera es va facilitar que el serveis mèdics del SEM poguessin assistir la dona ferida. Finalment, després de les primeres cures, es va decidir que fos traslladada amb ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa