MónTerrassa
Intent de furt en una botiga del Parc Vallès de Terrassa
  • CA

Una botiga del Parc Vallès de Terrassa va patir un intent de furt, el matí d’ahir dilluns. Dues dones van robar objectes del local però la responsable de l’establiment les va enxampar ‘in fraganti’. Les dues dones van quedar investigades per un delicte lleu de furt.

Els fets van tenir lloc ahir a l’hora de dinar, quan passaven pocs minuts d’un quart de tres del matí. La responsable d’un establiment del Parc Vallès de Terrassa va observar com dues dones intentaven furtar diversos productes de dins de la botiga. En veure-ho, les va aturar, i les va mantenir retingudes. La responsable va trucar a la Policia Municipal de Terrassa informant del furt i avisant que tenia les dues dones retingudes a la botiga.

En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc i va comprovar que les dues dones duien amagats diversos objectes de la botiga per valor de 26,9 euros. Les dues dones van quedar investigades per un delicte lleu de furt.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa ha desallotjat una nau situada al Polígon Industrial de Can Parellada a causa de l’estat de deteriorament de l’edifici. L’operatiu va buidar administrativament l’edifici i van desallotjar quatre persones que vivien en el lloc, identificades prèviament, que van haver de recollir les seves pertinències i marxar.

La intervenció es va realitzar en coordinació amb el servei d’Urbanisme de l’Ajuntament de Terrassa. Va comptar amb la presència de quatre dotacions de la Unitat de Suport Operatiu i Prevenció (USOP) de la Policia Municipal de Terrassa, a més de la presència d’agents de Mossos d’Esquadra amb dues unitats. L’operatiu va revisar les cinc plantes de l’edifici i el pati, que componen un total de 2.800 m2.

Un cop la nau ha quedat completament buida, els agents l’han tancat i precintat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ferran Riera a maig 25, 2022 | 13:37
    Ferran Riera maig 25, 2022 | 13:37
    Terrassa está que lo peta, pronto estaremos peor que Barcelona!
    • Icona del comentari de: Anònim a maig 25, 2022 | 14:40
      Anònim maig 25, 2022 | 14:40
      Ojalá.
  2. Icona del comentari de: Peer a maig 25, 2022 | 21:38
    Peer maig 25, 2022 | 21:38
    Se vienen a terrassa, a robar..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa