MónTerrassa
Increpat pels veïns, fuig i es queda sense robar un cotxe
  • CA

Detingut a Terrassa un home per un delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle. L’individu duia diversos estris susceptibles de ser utilitzats per cometre el robatori La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquesta matinada de diumenge a dilluns una persona per un delicte de robatori amb força.

La intervenció ha tingut lloc poc abans de tocar les quatre (a les 3.52, exactamenrt), quan una trucada telefònica ha informat que hi havia un home forçant una furgoneta estacionada al carrer de Vilafranca del Penedès, a l’alçada de l’avinguda de Béjar de Terrassa, que, en ser increpat per uns veïns, ha fugit ràpidament del lloc.

Els agents han localitzat l’individu a la plaça de Montserrat Alavedra

Els agents han localitzat l’individu a la plaça de Montserrat Alavedra, intervenint-li diverses eines susceptibles de ser utilitzades per cometre un robatori a l’interior de vehicle.

Per la seva banda, una dotació de Mossos d’Esquadra, també alertada per una trucada veïnal, ha localitzat la furgoneta forçada, que tenia el vidre i la porta trencats, i a l’interior hi havia diversos estris que el sospitós havia abandonat en la fugida.
L’home ha estat detingut i traslladat a les dependències policials.

Denunciat el conductor d’una furgoneta per un delicte contra la seguretat del trànsit

Una trucada va informar divendres, a les deu de la nit, d’un accident de trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer d’Alexandre Bell. Fins al lloc va acudir una patrulla de la Policia Municipal, que va comprovar que s’havia produït una col·lisió entre una furgoneta i una autocaravana, la qual estava obstaculitzant la via.

Els agents van realitzar tasques de regulació del trànsit fins a l’arribada de la grua i van assistir els implicats en l’accident, que no havien resultat ferits. En realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor de la furgoneta, aquest va donar un resultat positiu, amb
una taxa de 0,89 mg/l en primera prova i de 0,85 mg/l, en segona, quedant denunciat per aquest motiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa