MónTerrassa
Gran desplegament policial a Sant Pere Nord: 30 identificats i 4 denunciats

Sorpresa entre els veïns de Sant Pere Nord de Terrassa aquest dijous al vespre en veure un gran desplegament policial que va acabar amb una trentena de persones identificats i quatre denunciades. Una trentena d’efectius de Mossos d’Esquadra i Policia Municipal de Terrassa es van presentar al barri, en concret, al carrer Manresa, aquest 4 d’agost passades les set de la tarda. Una presència que va durar gairebé fins a quarts de deu de la nit.

Ràpidament, això va cridar l’atenció dels vianants i dels veïns que miraven encuriosits què estava passant. I, com sol passar en aquests casos, els rumors van començar a córrer com la pólvora. Es parlava de múltiples registres en domicilis, especialment del carrer Manresa, i diverses detencions. Testimonis afirmaven que segur que tenia a veure amb el tràfic de drogues.

Treball conjunt de Policia Municipal i Mossos, amb l’AV

Tanmateix, no era pas el cas. No s’actuava per una denúncia relacionada amb un delicte concret o en un lloc determinat. Per què doncs tants efectius dels dos cossos de seguretat a la mateixa zona i moment? Segons ha informat l’Ajuntament de Terrassa, en els darrers mesos s’ha estat treballant en aquesta zona per “problemes de convivència i seguretat, especialment molèsties acústiques i consum d’alcohol a la via pública durant les nits”.

Aquests problemes han estat debatuts amb l’associació de veïns, amb la qual es manté “un contacte permanent”, amb l’objectiu de recollir tota la informació possible i treballar “intensament en resoldre els problemes associats a la zona”.

El dispositiu d’aquest dijous al vespre es va saldar amb més de 30 persones identificades, 4 denúncies per tinença de substàncies estupefaents i es van aixecar diverses actes per irregularitats en quant a la instal·lació elèctrica i les condicions higièniques d’algun dels locals.

En total, van participar 32 agents, 16 de la Divisió Territorial i de la Unitat de Delinqüència Urbana i d’Informació (UDUI) de la Policia Municipal i 16 de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat Canina de Mossos d’Esquadra, que van dur a terme identificacions, escorcolls i la inspecció administrativa d’un total de 4 locals.

Per la seva banda, fonts dels Mossos d’Esquadra han manifestat a Món Terrassa que “davant l’augment de denúncies per baralles, agressions, sorolls… que han provocat en els darrers mesos queixes i malestar veïnal, s’ha decidit fer un pas proactiu i incrementar la presència policial per evitar aquestes situacions”. I ja han avançat que aquesta actuació de “dispersió” no serà un fet puntual. “Serà habitual”, i no només a Sant Pere Nord, apunten.

Intervenció a Les Arenes

Aquest mateix mes de juliol, un operatiu conjunt de Policia Municipal i Mossos van actuar al barri de les Arenes. En aquesta ocasió sí que s’hi anava per un motiu concret relacionat amb denúncies cap a un establiment. La inspecció va finalitzar amb 13 persones identificades, dos denunciats per tinença de drogues, un denunciat per tinença d’una navalla, i una denúncia al propietari per manca d’assegurança.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a agost 05, 2022 | 15:52
    Anònim agost 05, 2022 | 15:52
    Tanto despliegue para nada, ha estos tipejos se la bufa que los identifiquen o les denuncien, van a seguir a lo suyo, que es no dar un palo al agua
  2. Icona del comentari de: Mireia a agost 06, 2022 | 13:44
    Mireia agost 06, 2022 | 13:44
    Vergonya de barri. Aquesta zona de la redada i el final del carrer Ample (a tocar amb Periodista Grané) millor no passar ni de dia. Trista de veure la inseguretat i l'incivisme del meu barri.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa