MónTerrassa
Fugida de pel·lícula pels carrers de Terrassa de 2 presos de Lledoners

A voltes, la realitat supera la ficció, com és el cas dels fets que van passar la matinada de divendres 9 de desembre de 2022 a Terrassa. Quan miren pel·lícules, especialment americanes, veiem fugides de fugitius que pensem que de cap manera poden passar a la vida real. Ems traslladem ara a la capital egarenca, a fa només tres dies, en una ciutat encara fosca i que dormia. Dos presos del centre penitenciari català de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), van protagonitzar una fugida espectacular cap a dos quarts de sis, informa Metrópoli Abierta, i no és el primer cop que passa una cosa semblant als carrers del municipi vallesà.

Un permís de cap de setmana

Els presos de Lledoners van iniciar una fugida en cotxe. Els dos gaudien d’un permís de cap de setmana, tot i que pel que van fer, no en tenien prou i van voler recuperar la llibertat total. Metrópoli explica que en el seu periple gairebé atropellen un agent dels Mossos d’Esquadra. I no va ser tot, a més a més, van ferir tres membres de la Policia Municipal de Terrassa.

La persecució dels agents de l’ordre pels carrers de Terrassa va durar aproximadament 10 minuts. Tot es va acabar en arribar a la via N-150. El cotxe dels dos presos de Lledoners es va estavellar contra la mitjana. En la seva fugida, van circular contra direcció fins a la topada.

Un cas espectacular del mes d’abril

Un jove es va fugar a la Rambla de Terrassa el passat dia 5 d’abril de 2022. L’individu va ruixar amb un extintor els Mossos d’Esquadra que el custodiaven després de sortir d’un visita al dentista, en ple dia.

El pres fugit penja una foto a Instagram amb la paraula “libertad”

Aquest és l’extens perfil delictiu del pres que s’ha fugat avui a Terrassa

VÍDEO Atac als Mossos a la Rambla de Terrassa i fugida d’un pres perillós

El pres fugit a Terrassa, localitzat i arrestat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ala a desembre 11, 2022 | 10:18
    Ala desembre 11, 2022 | 10:18
    Normal en la cárcel se porta muy bien cuando sale libre libre quiero ser,valla juezes se cubren de gloria😂😂😂🤩

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa