MónTerrassa
Enxampat a Terrassa furtant plaques de matrícula de cotxe
  • CA

Denunciat a Terrassa un home en ser enxampat furtant les plaques de matrícula d’un vehicle estacionat al carrer. La Policia Municipal egarenca va denunciar diumenge de matinada un home per un delicte lleu. L’havien enxampat “in fraganti”.

Una trucada va informar que hi havia dos individus discutint a la plaça de Can Palet

La intervenció va tenir lloc poc després de la mitjanit (exactament a les 0.12) quan una trucada va informar que hi havia dos individus discutint a la plaça de Can Palet. Dues dotacions policials es van dirigir fins on eren, localitzant-los a ells dos i també a un testimoni que va vaure tota l’escena, malfrat ser de nit.

Aquest els va informar que una de les persones que discutien havia tret les plaques de matricula del vehicle i pretenia furtar-les quan el va descobrir el propietari del vehicle, que era amb qui estava discutint. Els agents de la Policia Municipal de Terrassa van obrir l’acta corresponent.

Els furts de les matrícules hi ha estat sempre a les ciutats. En aquesta ocasió, no sap ben bé quin era el destí final del material que es pretenia robar. Fa uns 40 anys, una moda extesa entre els nanos era la d’arrencar les matrícules de cotxes i de motos i col·leccionar-les.

Denunciat per cremar rostolls incomplint les ordenances municipals

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que feia patrullatge per la carretera de Rubí va observar dissabte, passats dos quarts de deu de la nit (a les 21.31), una columna de fum a prop de la zona del Parc Vallès. La patrulla es va dirigir fins al lloc i va localitzar un foc a dins d’uns horts ubicats a la carretera de Rubí. Els agents van identificar el responsable, el qual estava cremant rostolls, i va ser denunciat per incompliment de les ordenances municipals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa