MónTerrassa
Enxampat punxant rodes i és detingut per danys, resistència i desobediència
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home per causar danys a un vehicle estacionat al barri de Sant Llorenç. Els agents l’han enxampat punxant rodes de cotxe a diferents turismes estacionats per la zona. L’home ha quedat detingut per danys, però també per resistència i desobediència als agents.

Els fets han tingut lloc a tres quarts de dues de la matinada d’avui divendres (a les 1:45h) al carrer del Camí Font de les Canyes, a l’encreuament amb el carrer de la Castellassa. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa ha observat un grup de tres persones per aquella zona, i ha vist com una d’elles punxava una roda d’un vehicle estacionat. En enxampar-lo, els agents s’han dirigit cap al grup per identificar els tres individus, i en aquell moment, un d’ells ha llançat la navalla que duia a l’interior d’una nau.

La dotació de policia ha comprovat que l’home que havien enxampat punxant la roda d’un vehicle n’havia punxat abans tres rodes més de tres vehicles diferents estacionats a la zona. Els agents han recuperat la navalla i han detingut l’home per danys i resistència i desobediència als agents.

Incendi en una fàbrica química al Polígon Industrial de Sant Eulàlia

La Policia Municipal de Terrassa també s’ha desplaçat aquesta matinada fins al Polígon Industrial de Sant Eulàlia, on ha tingut lloc un incendi en una fàbrica química. Els fets han succeït prop de tres quarts de cinc de la matinada (a les 4:46h exactament) en una fàbrica situada al carrer del Duero, prop del carrer de Guadalquivir.

A la zona han acudit dues patrulles de la Policia Municipal, així com nou dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Els Bombers han accedit a l’interior de la nau i han pogut localitzar d’on provenia el foc: El focus eren uns papers cremant. Un cop trobat el focus, han pogut controlar l’incendi, i després d’una actuació d’una hora i quart, han donat per apagat el foc.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a juliol 08, 2022 | 19:24
    Mireia juliol 08, 2022 | 19:24
    Amb navaja, punxant les rodes.. a les 1:15 de la nit..... No cal ni dir la nacionalitat ja....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa