MónTerrassa
Enxampada robant unes sabates en una botiga a ple centre de Terrassa
  • CA

Una dona va intentar robar unes sabates en una botiga a la Rambla d’Ègara, a ple centre de Terrassa, però va ser enxampada per una testimoni que va avisar a la Policia Municipal de Terrassa, ahir dimarts al vespre. Els agents van comprovar que la sospitosa amagava unes sabates robades, quedant denunciada per aquest motiu.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de nou del vespre (a les 20:20h) en un establiment de roba situada a la cantonada de la Rambla d’Ègara i el carrer de Mart. Una dona que estava comprant va observar com una altra dona furtava unes sabates, i acte seguit, va trucar a la Policia Municipal per informar dels fets que acabava de presenciar.

En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat, i van localitzar la requeridora i la sospitosa. Els agents van comprovar que la persona retinguda havia furtat unes sabates per un valor de gairebé 40 euros, exactament 39,95. La dona va quedar denunciada per aquest intent de furt.

Més intents de furt a la Rambla d’Ègara 

El dia anterior, aquest dilluns 30 de maig a la tarda, va tenir lloc un altre intent de furt en una botiga de roba a la rambla d’Ègara, a la cantonada amb el carrer d’Antoni Torrella. Una dona va intentar endur-se peces de roba de l’interior de l’establiment, però va ser enxampada al sortir de la botiga pel vigilant de seguretat.

Una trucada va informar que el vigilant tenia retinguda a la dona sospitosa, i en rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va acudir fins al lloc indicat ràpidament.

Els agents van comprovar que la dona havia furtat roba per un valor de 42,58 euros i havia arrencat les alarmes, una vegada fora de la botiga, on l’havia interceptat el vigilant. La dona va quedar investigada per un delicte lleu de furt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa