MónTerrassa
Enxampada robant productes per valor de més de 600 euros a Terrassa

Una dona va ser enxampada robant productes de l’interior d’una botiga a l’avinguda del Tèxtil de Terrassa, al sud de la ciutat, el passat divendres 30 de desembre a la tarda. Els productes que va intentar endur-se estaven valorats per més de 600 euros. La Policia Municipal de Terrassa va detenir la dona per un delicte menys greu de furt.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per dos quarts de vuit del vespre del divendres, dia 30 de desembre, en un establiment ubicat a l’avinguda del Tèxtil. El personal de la botiga va enxampar la dona en el moment del furt i van trucar a la Policia Municipal per avisar del que acabava de passar i informant que el vigilant de seguretat tenir la persona retinguda per un possible furt.

Van mantenir la persona retinguda fins a l’arribada de la policia, que va identificar la persona i va comprovar que havia furtat els objectes, valorats concretament en 633,94 euros, fet pel qual va ser detinguda per un delicte menys greu de furt.

Sense carnet ni assegurança, cau de la moto fugint de la policia

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar una altra persona el divendres passat per manca d’assegurança, manca de permís de conduir, ITV caducada i conducció temerària.

Agents policials van enxampar l’home conduint de manera erràtica, i aquest es va fer l’escàpol en veure la presència de la policia, saltant-se semàfors en vermell. En la fugida, l’home va caure de la motocicleta, resultant ferit en al peu i el braç, però no va voler ser atès per una ambulància.

Finalment, els agents van comprovar que el vehicle tenia l’assegurança caducada des del mes d’agost d’enguany, així com la ITV, caducada des de més de deu anys -des de l’any 2011-, i no tenia permís per conduir motocicletes, fet pels quals va quedar denunciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa