MónTerrassa
Dos clans s’enfronten amb armes curtes i blanques a Terrassa

Dos clans s’han enfrontat aquesta nit de divendres 24 de març de 2023 a dissabte 25 al barri de La Grípia de Terrassa, al carrer de les Borges Blanques. Tot apunta al fet que els dos grups s’han anat a buscar un a l’altre, amb amenaces creuades, i amb armes blanques i armes curtes a les mans, segons ha pogut saber aquest mitjà. El desplegament policial en una negra nit de lluna creixent ha estat espectacular. Entre els agents dels Mossos d’Esquadra i els de la Policia Municipal han fet quatre detencions.

Un gran desplegament d’agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal al barri de La Grípia

Ara per ara es desconeixen quines han estat les raons de la picabaralla. En un primer moment, es pensava que era una baralla entre veïns. El gran operatiu era per donar seguretat a les detencions i a possibles rèpliques. El lloc exacte on s’ha desplegat el dispositiu ha estat el marcat pels carrers de Les Borges Blanques, Tortosa i Reus. Entre els veïns amb habitatges més propers al lloc dels fets s’ha creat un gran rebombori en veure tanta quantitat de vehicles al barri amb les sirenes enceses, que han trencat el silenci d’una nit ja de primavera a Terrassa.

Es parla de trets de bala, però no hi ha cap constància que hi hagi persones ferides

Hi ha hagut trets tot i que no hi ha cap constància de ferits de bala, informa Guillem Ramos Salvat al seu compte de Twitter, on explica que s’ha intervingut una escopeta retallada. També afegeix que es tracta de dos clans formats per persones gitanes i que el dispositiu continua en marxa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a març 25, 2023 | 20:19
    Anònim març 25, 2023 | 20:19
    Seguro que ha sido en Terrassa? Si es un ciudad muy tranquila y segura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa