MónTerrassa
Detinguts tres lladres poc silenciosos gràcies a un veí de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa han detingut tres lladres pocs silenciosos gràcies a un veí. Els fets han tingut lloc aquest divendres, dia 1 de juliol. Faltaven pocs minuts per a les dues de la matinada quan un veí de la carretera d’Olesa ha sentit un fort soroll. Com si algú estigués tallant metall.

No eren hores de fer tant soroll. Així que ha tret el cap per la finestra i ha vist una cosa que li ha cridat força l’atenció. Un petit grup de tres persones estaven tallant amb el que semblava una radial la persiana d’un establiment ubicat en el mateix vial. Ràpidament, ha trucat al telèfon d’emergències 112 per informar-ne. Això ha permès activar la Policia Municipal, que ha enviat fins a quatre dotacions al lloc indicat.

Amagats en uns esbarzers

Un cop allà, els agents han pogut localitzar els tres sospitosos, que en veure’ls han sortit corrent direcció el bosc. Encara no havien pogut entrar dins del local.

Però els lladres no han estat prou ràpids ni prou llestos. Un d’ells ha estat interceptat durant la fugida, mentre que els altres dos han estat localitzats cap a dos quarts de tres de la matinada, després de realitzar una extensa batuda per la zona. Estaven amagats en uns esbarzers.

Tots tres individus han estat detinguts i traslladats a les dependències policials de l’avinguda de Glòries Catalanes. Tots ells han estat acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en un establiment.

Aquesta setmana, ha estat relativament tranquil·la en actuacions dels serveis d’emergència i dels cossos de seguretat de la nostra ciutat. Majoritàriament, la Policia Municipal ha hagut d’intervenir en accidents de trànsit, alguns amb persones que han resultat ferides. De la resta de serveis, en destaca la detenció d’una persona acusada d’un delicte de tràfic i possessió de substàncies estupefaents a Ca n’Anglada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anna a juliol 02, 2022 | 11:11
    Anna juliol 02, 2022 | 11:11
    De l'actuació policial amb detenció al carrer Sant Genís, no hi ha cap informació del que va passar. La nit del dimecres 29 uns 5 cotxes de la policia van tallar carrer Sant Genís i Rutlla per una intervenció. Cap mitjà ha facilitat informació del que va passar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa