MónTerrassa
Detinguts dos homes que cometien robatoris amagant eines en barres de pa
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes que cometien robatoris en habitatges de diferents ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre elles Terrassa, amagant eines per forçar portes de domicilis a l’interior de barres de pa. Segons informen en un comunicat, Investigadors de la Divisió d’Investigació Criminal els atribueixen 6 robatoris a les poblacions de Terrassa, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, i Sant Just Desvern.

Cada matí, els dos homes anaven a alguna ciutat on cometre el robatori, compraven pa i passejaven pel barri com si fossin veïns de la zona. Tranquil·lament, retornaven caminant fins al seu vehicle, on tenien les eines per forçar portes d’habitatge. Allà les camuflaven a l’interior de la barres de pa que havien comprat. Anaven sempre tapats amb gorres i vestint ulleres per no ser reconeguts.

Entraven a pisos utilitzant les eines amagades a les barres de pa

Seguidament, amb les eines ja a les barres de pa, continuaven passejant mentre buscaven un bloc de pisos on entrar a robar. Expliquen que, un cop trobat, accedien a l’interior amb el mètode de “la relliscada” o aprofitant la sortida d’algun veí. A l’interior, un forçava la porta i regirava el domicili, mentre que l’altre tornava al cotxe per agafar una motxil·la on posar els objectes robats. Aquest comprovava que no hi havia ningú que els estigués mirant, pujava per carregar la motxil·la i els dos marxaven tranquil·lament.

Quan ja estaven lluny del lloc del robatori, els dos feien una selecció dels objectes sostres i llençaven aquells que consideraven que tindrien poca sortida al mercat negre.

Enxampats en un intent de robatori frustrat

Mossos d’Esquadra han pogut enxampar els homes per un intent de robatori frustrat a Sant Feliu de Llobregat. Els dos autors van ser detinguts el 15 de novembres per agents de la Unitat Central de Robatoris amb Força de la DIC. A la detenció portaven diferents elements d’ocultació de la cara, i portaven també barres de pa on amagar les eines.

Un cop van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona, aquest va decretar l’ingrés a presó dels dos detinguts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa