MónTerrassa
Detingut a Terrassa un fals repartidor que va robar 14 paquets d’un vehicle
  • CA

Un fals repartidor acusat de robar més d’una desena de paquets d’un vehicle comercial ha estat detingut a Terrassa. La detenció va tenir lloc el passat dia 2 de novembre, quan agents dels Mossos d’Esquadra van identificar el presumpte autor a la cocapital vallesana, segons informa l’Agència Catalana de Notícies. Es tractaria d’un home de 36 anys.

No actuava sol. El seu soci -un home de 46 anys resident a l’àmbit metropolità de Barcelona- ja havia estat arrestat uns dies abans quan es trobava a l’aeroport de Barajas, a Madrid. Ambdós els constaven antecedents per fets similars comesos en d’altres ciutats, i ja han passat a disposició judicial.

Telèfons mòbils i tauletes per valor de 6.000 euros

Els fets van tenir lloc el dia 2 de setembre quan un repartidor va denunciar que li havien sostret 14 caixes de dins d’una furgoneta. El treballador estava fent el seu recorregut per Lleida quan va ser conscient de la desaparició dels paquets. No va poder concretar el lloc exacte, ja que en cap moment es va trobar la porta forçada.

Va ser posteriorment, que els investigadors del cos dels Mossos d’Esquadra van poder constatar que el furt s’havia produït al carrer Palau de la capital lleidatana, i que s’havia vist a dues persones, equipades amb armilles i elements que simulaven ser treballadors del sector, com manipulaven la porta del vehicle per, tot seguit, endur-se les caixes.

Paral·lelament, els agents van contactar amb els destinataris dels paquets per saber-ne el contingut. Tots eren telèfons mòbils i tauletes electròniques, i el valor del material sostret s’elevava a prop de 6.000 euros.

Els investigadors, van determinar que les dues persones que van robar els paquets van marxar amb un vehicle que havia seguit la furgoneta durant el recorregut. Aquest vehicle es va poder relacionar amb dues persones de l’entorn metropolità que tenien antecedents per fets similars. Els investigadors van contactar amb agents de la unitat d’investigació dels Mossos de Martorell que van confirmar que, efectivament, es tractava d’aquestes dues persones. Davant els fets, la unitat d’investigació de Lleida va publicar les ordres de detenció dels dos homes. I aquest mes de novembre s’han pogut detenir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa