MónTerrassa
Un detingut per robatori amb força a l’interior d’un vehicle a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal ha detingut un home per un delicte de robatori amb força aquesta matinada a Sant Pere Nord. Una patrulla l’ha enxampat amb diversos estris i eines que havia furtat de l’interior d’un cotxe.

Els fets han tingut lloc quan passaven cinc minuts de les tres en punt (a les 3:05h) d’aquesta matinada de dimarts. La Policia Municipal de Terrassa ha rebut un avís informant que una persona havia fracturat la finestra d’un vehicle i havia furtat del seu interior. Ràpidament, diverses dotacions de la Policia Municipal s’han dirigit fins al lloc i han interceptat un home al carrer Ample, a l’alçada del carrer del Periodista Graner.

Els agents li han localitzat diversos estris de metall i unes tisores de l’interior del vehicle, quedant detingut i sent traslladat a les dependències policials.

Cau part del sostre d’una nau industrial

Una part del sostre d’una nau industrial es va esfondrar ahir al matí al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Es tracta d’una nau industrial abandona que ja estava pendent d’enderrocament, situada al carrer del Bruc, cantonada amb el carrer de Josep Trueta.

Dues dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya van revisar la situació i es van assegurar que no hi hagués cap mena de perill. També van comprovar que no hi havia ningú a dins l’edifici i que per tant, no hi va haver persones ferides.

Tres intents de furt en una sola tarda

Terrassa va viure tres intents de furts fallits ahir a la tarda. Els tres intents de robatoris van tenir lloc a tres establiments diferents de la ciutat, dos en el barri de Sector Montserrat i un al barri de Poble Nou – Zona Esportiva, entre les quatre de la tarda i les vuit del vespre. La Policia Municipal de Terrassa va denunciar a les tres persones enxampades ‘in fraganti’ en els furts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa