MónTerrassa
Detenen el presumpte autor d’un robatori amb força en un habitatge

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut el presumpte autor d’un robatori amb força en un habitatge al centre de Terrassa aquesta matinada de divendres. Els agents han pogut enxampar el presumpte lladre per gràcies a les càmeres de seguretat, a través de les quals el requeridor ha pogut facilitar dades de l’home a la policia.

Els fets han tingut lloc prop de tres quarts de dues d’aquesta matinada de divendres, dia 24 de març, en un domicili ubicat al carrer de la Creu Gran, al centre de la ciutat. Els agents s’han personat al lloc dels fets i s’han entrevistat amb el requeridor, que ha donat dades de l’home a la policia ja que tenia instal·lades les càmeres de seguretat.

Acte seguit, els agents han procedit a inspeccionar la zona més propera al domicili i han localitzat una persona sospitosa que, finalment, ha quedat detinguda per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili.

Detenen un altre home en una inspecció policial en un bar

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir ahir al vespre una altra persona en una inspecció policial en un establiment de restauració al barri de Sant Pere Nord de Terrassa, a més de denunciar-ne tres més. Els fets van tenir lloc prop de les vuit de vespre en un local situat entre el carrers Girona i de l’Historiador Cardús.

El dispositiu, efectuat conjuntament entre Policia Municipal de Terrassa i el Cos de Mossos d’Esquadra, es va dur a terme arran de diverses queixes veïnals, segons informa la policia. Els agents van detenir l’home, a qui li constaven tres ordres de crida i cerca en vigor, a més de denunciar a una de les treballadores, ja que, després d’identificar-la, li van trobar i requisar tres paperines amb cocaïna.

Simultàniament a aquesta inspecció, els agents policials van detectar que el local contigu desprenia una forta olor a marihuana. Van identificar tres individus i van fer les comprovacions pertinents: Efectivament, van comissar a un d’ells 9,5 g de marihuana i 0,2 g a l’altre, denunciant a tots dos per tinença de drogues

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa