MónTerrassa
Detingut per robar la caixa registradora d’un establiment a Terrassa de nit
  • CA

Dues persones van forçar la porta d’un establiment comercial al barri de Ca n’Anglada de Terrassa i van robar la caixa registradora, aquest passat dilluns a la nit. Un testimoni que va veure com entraven al local va avisar a la Policia Municipal de Terrassa, que va detenir un d’ells per delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de dotze de la nit (a les 23:45h) d’aquest passat dilluns 5 de desembre, al carrer de Sant Tomàs. Un veí va veure com dues persones estaven forçant la porta d’un establiment i va trucar a la Policia Municipal de Terrassa informant dels fets. En rebre l’avís, dues dotacions es van dirigir fins al lloc indicat.

En arribar van fer una cerca per les proximitats del lloc, i al carrer de la Mare de Déu de les Neus, van localitzar un home que duia una caixa registradora amb diners i tiquets de l’establiment del qual havien forçat la porta d’entrada. Així doncs, els agents el van detenir per un delicte de robatori amb força.

Un altre detingut per robar a l’interior d’un vehicle de matinada

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir la matinada de dimarts (la nit de dilluns a dimarts) un altre home per robar a l’interior d’un vehicle. Un particular va informar que havia vist un home trencant el vidre d’un cotxe estacionat al carrer de Doctor Calsina, prop de les dues de la matinada. En rebre l’avís, indicatius de la Unitat de Suport Operatiu de la Policia Municipal es van dirigir fins a la zona. Prop del lloc dels fets, van localitzar un home que coincidia amb la descripció del testimoni, i li van trobar diversos objectes que el titular del vehicle va identificar com a seus, fet pel qual l’home va ser detingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa