MónTerrassa
Detingut per rebentar d’un cop la porta de vidre d’un establiment
  • CA

Una persona va quedar detinguda després de rebentar la porta de vidre d’un establiment de Terrassa. Els fets van tenir lloc dissabte passat, dia 30 de juliol, pocs minuts després de les onze de la nit, concretament, a les 23.10h. Va ser quan es va rebre l’avís d’alerta que requeria la presència de la Policia Municipal de Terrassa en un local del barri de Sant Pere.

Una patrulla del cos de seguretat local va desplaçar-se fins a la botiga, ubicada al passeig Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada del carrer de la Independència, a la rotonda de l’Estació del Nord de Renfe. Quan els agents van arribar al lloc indicat, l’individu que presumptament havia comès l’atac ja havia marxat.

Per raons que no s’han donat a conèixer, una persona va propinar un fort cop a la porta d’accés del local, trencant-la. Va ser el vigilant de seguretat de l’establiment -es tractaria d’un supermercat- qui va relatar el què havia passat a la Policia. També va facilitar una descripció completa de l’individu.

Persecució per enxampar-lo

Amb això, es va procedir a realitzar una batuda per la zona per intentar localitzar el presumpte autor. La recerca va tenir bons fruits. I és que es va trobar una persona que coincidia plenament amb la descripció acurada del testimoni. A més, en veure els agents va arrencar a córrer, una actitud sospitosa que va fer saltar les alarmes i posar-los en alerta. Es va iniciar així una persecució que va acabar amb la seva intercepció al carrer de Catalunya, a l’alçada amb el carrer Emili Badiella.

El vigilant de seguretat del supermercat va corroborar la seva versió i va identificar positivament i de manera immediata l’individu apressat. Aquest va quedar detingut per un delicte de danys a una propietat privada, i va ser traslladat a comissaria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa