MónTerrassa
Detingut un motorista que duia droga a sobre per donar un cop a un policia
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un motorista per un delicte d’atemptat contra l’autoritat en donar un cop a un agent, ahir dilluns al matí. Els agents el van fer aturar en un control i aquest va voler sortir corrents donant un cop de moto a un dels policies. L’home també va ser denunciat per dur droga a sobre.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de dotze del migdia (concretament a les 11:39h) a la carretera de Martorell. Agents de la Policia Municipal de Terrassa estaven duent a terme un control d’infraccions estàtiques, i van fer parar a un motorista. Quan li van demanar que s’aturés, aquest va fer cas omís de les indicacions policials i va accelerar per marxar del lloc.

Va ser en el moment de la fugida quan el motorista va donar un cop amb la mateixa moto a un dels agents. Finalment, la Policia Municipal va procedir a la seva identificació i va ser llavors que li van trobar droga: L’home duia 1,1 grams de marihuana a sobre. Així doncs, va quedar denunciat per aquest motiu, a més de detingut per delicte d’atemptat contra l’autoritat.

Un altre home amb una arma i drogues també va acabar detingut

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir un home al barri de Sant Pere Nord el passat diumenge a la nit. L’home duïa a sobre una arma i drogues. Un grup de persones estava causant inseguretat al carrer Ample, a l’alçada del carrer de Gallifa, i una trucada en va informar a la policia.

Els agents es van dirigir fins al lloc, on van localitzar un home sospitós. En escorcollar-lo aquest es va resistir, i van observar que duïa una peça de 0,7 g de marihuana i una altra d’haixix, de 0,8 g, a més d’un ganivet. L’home va quedar denunciat per tinença d’estupefaents i per tinença d’armes i detingut per un delicte de desobediència i resistència a l’autoritat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa