MónTerrassa
Detingut un lladre després d’agredir un botiguer a Terrassa

Un lladre ha acabat detingut després d’agredir un botiguer a Terrassa. Els fets van passar aquest dilluns, 19 de setembre al barri de Sant Pere Nord. Els serveis d’emergència van rebre l’avís pocs minuts abans de tres quarts de deu del matí (9.40 hores). Era la trucada d’una persona informant que un home havia intentat furtar en un establiment.

Dotacions de la Policia Municipal de Terrassa es van activar i es van desplaçar fins al lloc indicat. La botiga es trobava al carrer Periodista Grané, a tocar de l’avinguda Jaume I. Un cop allà van parlar amb els testimonis i els implicats i van resoldre que el propietari havia enxampat en plena acció al presumpte lladre. Quan li va cridar l’atenció i li va voler prendre l’objecte robat, aquest el va agredir. El lladre volia endur-se sense pagar un petit electrodomèstic.

Malgrat tot l’enrenou, va aconseguir retenir-lo prou temps perquè la Policia Municipal pogués veure in situ a víctima i presumpte agressor. Recollides les declaracions, es va procedir a detenir l’agressor per un presumpte delicte de robatori amb violència.

Trobades amb comerciants del Districte 4

D’altra banda, la Unitat de Policia de Barri juntament amb els Mossos d’Esquadra realitzaran aquest mes de setembre una ronda de contactes amb comerciants, entitats i veïns del Districte 4 de la ciutat. És a dir, als barris de Ca n’ Aurell, la Maurina, Roc Blanc, la Cogullada, les Martines, Vista Alegre i Can Palet de Vista Alegre.

Aquestes trobades periòdiques i sectorialitzades per zones -es duen a terme cada cert temps i durant un període determinat a cadascun dels districtes de Terrassa-, tenen per objectiu “tenir el pols de la ciutat” i permeten als propietaris dels comerços i negocis explicar les seves problemàtiques en matèria de seguretat, i teixir relacions amb els cossos de seguretat i amb la resta del sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa