MónTerrassa
Detingut a Jaén un lladre d’almoines perseguit a Terrassa
  • CA

Un lladre d’almoines i donatius religiosos, amb diverses ordres de recerca i captura des de Terrassa, ha estat detingut a Jaén. El Jutjat Penal de Terrassa havia dictaminat fins a tres ordres de recerca i detenció per un home de 52 anys acusat, segons un comunicat publicat per a la Guàrdia Civil. No ha transcendit la naturalesa dels delictes pels quals se’l buscava a la nostra ciutat.

La Guàrdia Civil ha estat qui l’ha pogut arrestar al municipi d’Arroyo del Ojanco, lloc on actualment residia. Però no ha estat pas en un control ordinari sinó fruit d’una investigació policial arran de diversos furts en llocs religiosos. Així, se l’acusa de robar al Santuari de Nuestra Señora de la Fuensanta, al municipi de Villanueva del Arzobispo, i també a la mateixa església del seu poble.

La investigació del cos de seguretat ha conclòs que és el responsable d’haver accedit al Santuari aprofitant l’absència de persones al seu interior. Allà, va forçar i fracturar les guardioles del Santuari, enduent-se un total de 150 euros.

No content amb això, se’n va anar a l’església de l’Arroyo. Seguint el mateix mètode, va forçar la porta de l’oficina del mossèn, i en va sostreure prop de 900 euros.

Dos robatoris més a establiments

Però la investigació de la Guàrdia Civil va anar encara més enllà i van aparèixer altres delictes comesos pel mateix autor. Primer, un delicte de danys a un vehicle, propietat d’una persona amb qui s’havia discutit en una botiga de Puente de Génave. En el mateix establiment, l’home havia aprofitat un descuit dels treballadors per accedir a la caixa registradora i fer-se amb 500 euros.

I a més a més, se li imputa un segon delicte de furt, aquest cop en un establiment de materials de construcció, situat a Beas de Segura (Jaén), on presumptament va aprofitar el descuit dels empleats per apoderar-se de 1.600 euros de la caixa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa