MónTerrassa
Detingut un home amb ordre d’ingrés a presó en una intervenció per soroll

La Policia Municipal de Terrassa va detenir el passat divendres un home amb ordre de recerca, detenció i ingrés a presó. La detenció es va poder dur a terme per una trucada d’un particular que informava que s’escoltava molt soroll a l’interior d’un habitatge del barri de Sant Llorenç i la policia va intervenir. A l’interior de l’habitatge també van enxampar un home que tenia pendent una ordre d’expulsió del país.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de les dues en punt de la matinada de divendres, dia 10 de febrer, al carrer de la Castellassa.Un veí de la zona va trucar a la policia avisant que hi havia molt de soroll en un habitatge d’aquest mateix carrer. Al lloc van acudir tres patrulles, que van confirmar els fets i van identificar els tres homes que hi havia al domicili.

En fer les comprovacions pertinents, van observar que un dels identificats tenia pendent una ordre de recerca, detenció i ingrés a presó pel Jutjat del Penal 8 de Palma de Mallorca, fet pel qual va ser detingut i traslladat a les dependències de Mossos d’Esquadra. I un altre dels identificats tenia pendent una ordre d’expulsió del país, motiu pel qual va ser traslladat a les dependències del Cos Nacional de Policia.

Disset denunciats en zones d’oci nocturn a Terrassa el cap de setmana

La Policia Municipal de Terrassa també va actuar el passat divendres a la nit en dispositius de vigilància al carrer de la Rasa i al carrer del Duero, dues de les principals zones d’oci nocturn a Terrassa, que van acabar amb amb un total de disset denúncies. La majoria d’aquestes van ser per consumir begudes alcohòliques a la via pública. Els agents també van identificar vuit persones més. Per saber més sobre la intervenció policial es pot clicar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa