MónTerrassa
Detingut per incomplir la prohibició d’apropar-se a un domicili a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar un home apropant a un domicili al barri de Ca n’Anglada de Terrassa, quan que tenia una prohibició d’aproximació i comunicació a la casa de 500 metres. Els agents el van detenir, instruint diligències.

El domicili en qüestió es troba al carrer de Sant Cecília. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que estava realitzant patrullatge pels voltants de la zona va veure que un home s’amagava entre uns vehicles estacionats en veure la presència de policia.

Va ser llavors quan els agents van fer aturar l’home i el van identificar. En aquest moment van poder observar que l’home tenia una prohibició d’aproximació i comunicació de 500 metres d’un domicili, del qual es trobava només a 140 metres. Així doncs, va quedar detingut.

Més de 50 denunciats la nit de Castanyada a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va actuar al llarg de tota la matinada d’ahir 1 de novembre en dispositius policials planificats conjuntament amb Mossos d’Esquadra en motiu de la festivitat de Tots Sants. La nit de la Castanyada va acabar amb un total de 53 denúncies.

Els dispositius de control es van dur a terme a les zones d’oci de la ciutat on es concentra més jovent al llarg de la nit, concretament al carrer de la Rasa, al centre de la ciutat, i al carrer del Duero, al Polígon Industrial Sant Eulàlia.

Del total de les 53 denúncies durant la matinada de dilluns a dimarts, 46 van ser per comportaments incívics, 4 per tinença de substàncies i 3 per infraccions de trànsit. En tots els cassos per alcoholèmies positives.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa