MónTerrassa
Detingut un home amb requeriments pendents per estafa a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir dijous a la tarda un home a qui li constava un requeriment pendent de recerca, detenció i presentació per un delicte d’estafa, segons apunta la policia. Els agents van enxampar l’individu entre un grup de persones on un home semblava fumar una cigarreta tipus porro, i en identificar-los, van comprovar que a un d’ells li constava el requeriment.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de sis de la tarda al carrer de Colom. Una dotació policial que feia patrullatge preventiu per la zona va observar un grup de tres homes, i un d’ells “semblava fumar una cigarreta tipus porro”, apunta la policia.

Així doncs, els agents es van apropar al grup i van identificar als tres homes. Va ser llavors quan van observar que a un d’ells li constava un requeriment pendent de recerca, detenció i presentació.

A més a més, en l’escorcoll superficial, els agents li van requisar una cigarreta tipus porro i una arma reglamentada per tinença en un lloc no habilitat, motiu pel qual va quedar també denunciat.

Detinguts per robar una bicicleta amenaçant amb un cinturó

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir ahir dijous a la matinada dues persones per robar una bicicleta a un home. Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de quatre de la matinada a la plaça del Primer de Maig. L’home va informar a una dotació de la Policia Municipal que acabava de ser víctima d’un robatori, explicant que dues persones havien agafat la seva bicicleta “després d’amenaçar-lo i colpejar-lo amb un cinturó”, segons declaracions de la víctima als agents.

Ambdues persones van quedar detingudes pel robatori, però una d’elles també per substraure objectes de vehicles estacionats, ja que una patrulla policial el va enxampar minuts després per la zona trencant vidres de vehicles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa