MónTerrassa
Detingut per amenaçar amb un ganivet tres persones que esperaven el bus
  • CA

Una persona ha quedat detinguda després d’amenaçar amb un ganivet tres persones que es trobaven esperant l’autobús a Terrassa. L’alerta dels serveis d’emergència ha saltat aquest dimarts, 31 de gener, cap a les cinc de la matinada. Un petit grup de persones es trobava en una marquesina ubicada a l’avinguda de l’Abat Marcet. Estaven fent temps fins que arribés el vehicle del transport públic quan una persona se’ls havia acostat.

L’individu havia esgrimit una arma blanca i els havia instat a donar-li el que portessin a sobre. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va desplaçar-se ràpidament fins al lloc indicat. Allà va trobar les tres víctimes i també el presumpte autor. Cap persona va haver de ser atesa pels serveis mèdics.

Els agents van identificar-lo i van procedir a detenir-lo. Va ser traslladat a les dependències policials de la comissaria de l’avinguda de les Glòries Catalanes on se li van obrir diligències per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.

Possessió d’arma blanca, cada cop més freqüent

Cada vegada hi ha més intervencions on les armes blanques hi estan involucrades. A més de la baralla a cops de ganivet que va tenir lloc aquest passat cap de setmana en un bar-discoteca de la carretera Montcada, on una persona va resultar morta i cinc ferides, la Policia Municipal de Terrassa s’està trobant en què amb diverses intervencions per altres temes, com consum de begudes alcohòliques a la via pública o infraccions de trànsit, els denunciats porten a sobre armes.

Va ser així, per exemple, aquest diumenge quan un patrullatge preventiu per la zona d’oci de la Rasa quan van localitzar un grup de persones amb actitud sospitosa. En la identificació dues persones van quedar denunciades, una per tinença d’una navalla i un altre més per tinença d’un puny americà. A més, un tercer va ser denunciat per tinença d’haixix i èxtasis i per incomplir les ordres dels agents.

Uns dies abans, el dia 23, la Policia va detenir el conductor d’un patinet elèctric per un delicte contra la salut pública. L’home duia droga i diners fraccionats a sobre, a més d’un ganivet a la motxilla, entre altre objectes, segons exposen els agents. Els policies el van enxampar després que aquest cometís una infracció i fugís corrent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa