MónTerrassa
Detingudes dues persones per sis robatoris amb força a pisos
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones com a presumptes autores de sis robatoris amb força a diferents domicilis de Sant Cugat del Vallès i Rubí el passat mes de maig i juny. A més, també se’ls investiga per un robatori amb força a interior de vehicle. Els detinguts son un home de 34 anys i una dona de 43.

La investigació va començar el mes de maig arran d’un seguit de robatoris amb força a domicilis on es podien identificar elements que apuntaven a una mateixa autoria. Els diferents immobles on havien accedit eren cases a quatre vents, on els autors accedien saltant la tanca perimetral i posteriorment accedien a l’interior de l’habitatge, bé forçant portes o finestres.

Cinc d’aquests domicilis es troben situats a la població de Sant Cugat del Vallès i el sisè domicili a Rubí, en un carrer limítrof amb la primera població. El robatori amb força a l’interior del vehicle es va dur a terme a la ciutat de Barcelona.

Tres robatoris el maig i tres robatoris per la revetlla de San Joan

Tres dels fets investigats es van cometre durant el mes de maig i els altres tres es van cometre la nit del 23 de juny, durant la revetlla de Sant Joan. Les gestions policials van poder acreditar la participació dels dos presumptes autors, que es desplaçaven des de Barcelona per cometre els fets.

L’home, ingressat a presó; la dona, llibertat amb càrrecs

Els agents van detenir l’home i la dona aquest dilluns 18 de juliol, i l’endemà, es va realitzar una entrada i escorcoll autoritzada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí al domicili dels investigats a la població de Barcelona. Allà s’hi van intervenir diferents objectes que, presumptament, provenien de delictes contra el patrimoni.

Aquest dimecres els detinguts han passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció número 1 de Rubí, qui va decretar l’ingrés a presó de l’home i la llibertat amb càrrecs de la dona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa