MónTerrassa
Detinguda una lladre de cotxes gràcies a l’alerta d’un treballador
  • CA

Detinguda una lladre de cotxes gràcies a l’alerta d’un treballador. Els fets van tenir lloc divendres de la setmana passada, dia 6 de gener, cap a les onze de la nit (22.53h). Un empleat que es trobava encara en actiu va trucar als serveis d’emergència informant que havia vist com una persona havia comès un delicte. El testimoni havia presenciat com aquesta havia robat a l’interior d’un vehicle que es trobava estacionat al carrer de Vinyals, al Centre de Terrassa. La sospitosa havia marxat corrent, en direcció nord.

Segons informava aquest treballador, que va poder facilitar una descripció de la lladre, duia a les mans dues bosses que hauria sostret del turisme. Ràpidament es van activar dues patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que es va comissionar al lloc. Un cop allà van comprovar com, efectivament, no només hi havia un vehicle que havia estat forçat sinó que hi havia un segon turisme que també presentava danys i signes d’haver estat violentat.

Una batuda exitosa que acaba amb detenció

Després d’una batuda per la zona, cap a un quart de dotze de la mitjanit (23.10h), els agents del cos de seguretat local van localitzar una persona que corresponia amb la declaració del testimoni. Es trobava al Portal de Sant Roc. Els agents s’hi van acostar i la van encerclar per evitar que pogués fugir. Se li va demanar la documentació i es va procedir a identificar-la. Un cop fet això, els agents la van detenir acusada d’un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle. La dona va ser portada a comissaria de l’avinguda de Glòries Catalanes on se li va prendre declaració.

El delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle està contemplat a l’article 244 del Codi Penal, i es castiga amb penes de benefici de la comunitat d’entre 30 a 90 dies o una multa de dos a dotze mesos, en el cas que es retornin els objectes sostrets als legítims propietaris -ja sigui de forma directa o indirecta- en un termini no superior a les 48 hores. Si no és així, la pena s’incrementa, com també si s’ha utilitzat l’ús de la violència o intimidació cap al propietari o alguna persona que es trobés allà i volgués impedir-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa