MónTerrassa
Desallotjades tres naus ocupades a La Maurina de Terrassa
  • CA

Desallotjades tres naus ocupades al barri de La Maurina de Terrassa. Les fàbriques es troben en els carrers de Murillo, Pare Llaurador i Santa Maria Mazzarello, i la intervenció es va dur a terme aquest dimecres, dia 2 de novembre, cap a un quart de deu del matí (9.15h). Diversos agents de la Policia Municipal de Terrassa van irrompre a l’interior de les naus per verificar que al seu interior no s’hi trobes cap persona i, posteriorment, començar a tapiar-les per evitar que s’hi produïssin noves ocupacions.

Aquest operatiu ha estat coordinat de manera conjunta amb el Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament de Terrassa i els propietaris de l’immoble.

Els ocupants ja estaven avisats del desnonament

Amb aquesta actuació s’ha volgut donar resposta a les gestions dutes a terme pel servei de seguretat local i la resta de serveis de l’Ajuntament implicats amb l’objectiu d’assegurar la nau i evitar possibles danys a les persones i els béns. També ha estat motivada per acabar d’un cop per totes amb els problemes de convivència i seguretat referits que els veïns pròxims a aquestes naus havien fet palès a les autoritats municipals i policials en els darrers meso

En aquest sentit, el passat mes de setembre Policia Municipal i Mossos d’Esquadra van dur a terme un dispositiu conjunt d’inspecció en aquestes mateixes naus on es van identificar a les persones que s’hi trobaven a l’interior, en aquells moments eren quatre. Es va realitzar un informe i reportatge fotogràfic de l’estat de l’immoble que es va afegir a la documentació recopilada, amb l’objectiu de procedir al desallotjament.

El Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament va dictar una resolució, que va ser notificada fa unes setmanes als ocupants de les naus per part de la Policia Municipal de Terrassa, per tal que procedissin a recollir els seus objectes personals per deixar la nau. Per aquest motiu, no s’esperava que a l’interior hi hagués ningú en el moment de la intervenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa