MónTerrassa
Denunciats dos veïns de Terrassa per mentir sobre el robatori del seu mòbil

Dos veïns de Terrassa han quedat denunciats per mentir sobre el presumpte robatori del seu telèfon mòbil. Tot i que pugui semblar que es tracta d’un mateix cas, no és així.

El passat 16 d’octubre, la comissaria de Mossos d’Esquadra de Terrassa va rebre la visita d’un home que informava que havia estat víctima d’un robatori amb violència al carrer. Afirmava que un individu se li havia llançat al damunt i que amb la sorpresa i la virulència de l’atac havia aconseguit endur-se-li l’aparell telefònic. Per això, s’havia personat a prefectura per interposar la pertinent denúncia.

Així va iniciar-se una investigació dels agents del cos de seguretat català. Però resulta que la cosa no era com l’home havia dit. Van descobrir que res era cert. Que havia simulat l’agressió i el posterior robatori. Per això, el passat 9 de novembre, els Mossos d’Esquadra van interposar-li una denúncia per simulació de delicte.

Denuncia que 4-5 persones l’han assaltat i li han robat el mòbil

Però aquest no ha estat l’únic cas que la mateixa comissaria ha desemmascarat aquest mes. El passat dia 1 de novembre, una noia es va presentar a l’equipament policial de la carretera de Matadepera. La veïna volia presentar una denúncia per robatori. Interrogada pels agents, va afirmar que havia estat assaltada per un grup de 4 o 5 persones, les quals l’havien agredit i li havien robat el telèfon mòbil. La denúncia es va recollir i va començar la investigació.

I com va passar en l’anterior cas, els agents van descobrir que s’ho havia intentat tot, tot. No hi havia hagut cap atac. I no li havien robat el mòbil. Després de tornar-la a interrogar va acabar confessant que l’havia perdut, i que uns dies més tard l’havia recuperat. La noia va ser denunciada simulació de delicte.

Recordem que quan una persona presenta una denúncia a Mossos d’Esquadra, els agents l’informen abans d’iniciar el tràmit que estaria incorrent en un delicte si allò que denuncia no és vertader. No és un fet menor, ja que el Codi Penal castiga la simulació d’un delicte amb una pena de multa de 6 a 12 mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa