MónTerrassa
Denunciada per amagar peces roba a la bossa de mà i marxar sense pagar
  • CA

Una persona va quedar denunciada per amagar diverses peces de roba procedents d’una botiga de Terrassa a la seva bossa de mà. Pocs minuts després de dos quarts de set de la tarda (18.39 hores) d’aquest dilluns dia 3 d’octubre, la Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada del responsable de seguretat d’un establiment. Exposava que tenien retinguda una clienta que havia volgut marxar sense pagar i enganyant al personal.

Una dotació del cos de seguretat local va dirigir-se fins al lloc indicat, ubicat a la zona mitja de la Rambla d’Ègara, a l’alçada del carrer d’Antoni Torrella, al barri de Ca n’Aurell. Un cop allà, els agents van prendre declaració dels diferents implicats i van constatar que quan l’acusada havia intentat sortit de la botiga havia saltat l’alarma. El vigilant se li havia acostat i en demanar-li poder revisar la bossa de mà havia localitat dues peces de roba encara amb el dispositiu posat. La dona no havia aportat cap justificant de compra. Davant dels fets, la Policia Municipal va procedir a denunciar-la per un delicte de furt.

Un motorista ferit i grans retencions a mig matí

D’altra banda, aquest mateix dilluns, però cap a un quart d’onze del matí (10.14 hores), el telèfon d’emergències 112 va rebre un avís d’accident de trànsit. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa i el SEM van ser activats per atendre l’incident que havia tingut lloc a l’avinguda Àngel Sallent.

Allà van localitzar un motorista ferit a terra. Sembla que el conductor del vehicle havia patit una forta topada amb una furgoneta, i a causa de l’impacte havia quedat estès a l’asfalt. Els serveis mèdics van atendre in situ el ferit, i un cop estabilitzat va ser traslladat amb ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Durant la intervenció i assistència, els agents policials van realitzar tasques de regulació del trànsit. I és que a causa del sinistre, que va obligar a tallar un carril en direcció sud, la rotonda de la carretera d’Olesa va quedar col·lapsada. Cap a les onze del matí es va poder restablir la circulació a la via afectada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa