MónTerrassa
Un conductor sense carnet cau de la moto fugint de la policia a Terrassa
  • CA

Un home va patir un accident en caure de la motocicleta mentre fugia de la Policia Municipal de Terrassa el passat divendres 30 de desembre al migdia. Tal i com informa la Policia Municipal de Terrassa, agents policials van enxampar l’home conduint de manera erràtica, i es va iniciar una persecució que va acabar amb la caiguda del conductor. L’home va ser denunciat per manca d’assegurança, manca de permís de conduir, ITV caducada i conducció temerària.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de dotze del migdia del passat divendres, dia 30 de desembre, quan agents de la Policia Municipal de Terrassa que patrullaven de manera preventiva van observar un conductor circulant de manera erràtica per l’avinguda d’Àngel Sallent. Els agents el van intentar aturar, però aquest es va fer l’escàpol, i es va saltar diversos semàfors en vermell.

S’inicia una persecució per Terrassa i el conductor cau de la moto

En aquest moment, la policia el va seguir i es va iniciar una persecució per la carretera de Martorell. Però en arribar a la rambleta del Pare Alegre, el conductor va perdre el control del vehicle i va caure a terra.

Segons informa la policia, l’home presentava contusions en un peu i al braç degut a la caiguda, motiu pel qual els agents van sol·licitar la presència d’una ambulància, però exposen que el conductor “va refusar ser atès”. Els agents també van sol·licitar una grua d’Egarvia per retirar la motocicleta del mig de la via.

Sense carnet i amb la ITV i l’assegurança caducada

Finalment, els agents van comprovar que el vehicle tenia l’assegurança caducada des del mes d’agost d’enguany, així com la ITV, caducada des de més de deu anys -des de l’any 2011-, i no tenia permís per conduir motocicletes, fet pels quals va quedar denunciat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Perr a gener 03, 2023 | 12:49
    Perr gener 03, 2023 | 12:49
    Nada casos aislados pronto calle y Ala esperemos que por desgracia no maten a nadie...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa