MónTerrassa
Circula sense el cinturó posat i acaba detingut per resistència policial

Un individu va ser detingut per resistència policial després de veure’s increpat per circular sense el cinturó de seguretat posat. Els fets van tenir lloc aquest dissabte, dia 11 de març, pels volts de dos quarts de nou del vespre (20.30h). Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que es trobava fent patrullatge preventiu al carrer de les Cosidores, entre Sant Pere Nord i Ègara, van detectar un vehicle circulant on el copilot no duia el cinturó de protecció fixat.

La dotació va procedir a detenir el turisme. En acostar-se els agents a la finestreta del copilot per recriminar-li l’acció i demanar-li la seva documentació per poder-lo identificar, aquest s’hi va negar. Segons consta en l’atestat de la Policia Municipal de Terrassa, el ressenyat no només es va negar a facilitar la informació sinó que també “va mostrar una actitud violenta davant dels agents”. Per això, el cos de seguretat local va arrestar-lo sota un presumpte delicte de desobediència i resistència als agents de l’autoritat.

Contra direcció i begut circulant per Terrassa

Unes hores abans, durant la matinada de dissabte, la Policia Municipal de Terrassa va estar entretinguda amb un altre conductor. Faltaven deu minuts per a les cinc de la matinada del dia 11, quan una patrulla que rondava pel polígon industrial de Santa Eulàlia van observar un vehicle que circulava contra direcció pel carrer del Miño.

En aturar-lo, els agents van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Segons consta en l’atestat policial, l’individu va ser sotmès a les proves d’alcoholèmia per determinar quin era el seu estat. Va ser així com el conductor va donar un resultat positiu de 0.53 mg/l a la primera prova estimativa, i de 0.52 mg/l a la segona, motiu pel qual va quedar denunciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa