MónTerrassa
Batuda de drogues al Parc dels Catalans de Terrassa
  • CA

Batuda de drogues al Parc dels Catalans de Terrassa. La intervenció va tenir lloc aquest dilluns, dia 14 de novembre, cap a un quart de vuit del vespre (a les 19.15h). Agents de la Policia Municipal de Terrassa es van desplegar per aquesta zona verda, al Centre de la ciutat, a tocar de la Rambla d’Ègara, per identificar diversos individus que es trobaven aplegats, i que podien estar consumint substàncies estupefaents.

El grup de persones que es trobaven allà no van rebre de bon grat la presència del cos policial local. Els insults van ser una constant, i segons l’atestat policial, dos dels individus van quedar denunciats per aquest motiu, per faltar el respecte a l’autoritat.

Però les sospites eren fundades. Totes quatre van quedar denunciades per consum de substàncies. A més, a un dels integrants del grup se li van obrir diligències per tinença d’estupefaents -se li van localitzar al damunt una quantitat de 3,67 grams d’haixix- mentre que a un altre va quedar denunciat per “incompliment reiterat de les ordres de la patrulla”, és a dir, per desobediència.

Queixes veïnals i inseguretat

Les queixes dels veïns que viuen a la zona del Parc dels Catalans, i en el tram sud de la Rambla d’Ègara son habituals. Asseguren que és un dels punts de venda i consum de drogues i que això està generant molta inseguretat, sobretot a partir del vespre o quan comença a fer-se fosc. Els grups, majoritàriament d’homes, que ocupen el parcs i el mobiliari urbà, han ocasionat també situacions incòmodes entre les dones -joves o no- que travessen aquesta zona, que se senten desprotegides i vulnerables. Els veïns han traslladat des de fa mesos i mesos aquest malestar a la Policia Municipal però per ara no s’ha pogut actuar amb la contundència necessària per posar-hi fi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa