MónTerrassa
Una baralla estranya a Terrassa i un intent d’atropellament?
  • CA

Una baralla estranya a Terrassa i un intent d’atropellament? Hi ha molts dubtes sobre què va passar la matinada de dilluns 6 de juny de 2022 de matinada a la sortida d’una discoteca.

Diverses hipòtesis sobre què va passar

Els fets van desenvolupar-se a la zona dels carrers del Miño i del Duero. Algunes persones que s’han posat en contacte amb aquest mitjà afirmen que un noi va agafar un cotxe i va mirar d’atropellar un grup de gent. A més a més, deixen entreveure que es podria tractar d’un enfrontament entre bandes rivals. Altres fonts comenten que el van veure pujant a les voreres amb el cotxe sense vigilar massa si hi havia algú.

Una possible baralla multitudinària

El que sí que està confirmat és que va haver-hi una baralla multitudinària a la zona. I que el presumpte autor va ser detingut.

Al lloc dels fets s’hi van traslladar efectius de la Policia Municipal de Terrassa, dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències. Ara per ara s’investiga què va passar i s’espera que en uns dies el grup que ho estudia en pugui treure tot l’entrellat.

Una persona ferida lleu

Una persona va resultar ferida lleu i va ser traslladada a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, a la plaça del Doctor Robert de la capital del Vallès Occidental.

Segons ha pogut saber Món Terrassa, durant els esdeveniments van resultar malmesos un mur, una porta i un fanal, però es desconeix si va ser com a resultat d’una topada del vehicle mentre intentava embestir un grup de gent o per altres causes.

Al detingut se li va fer la pertinent droga del drogotest per esbrinar si havia consumit alguna substància. I va donar negatiu. També se li va practicar la prova de l’alcohol, i en aquest cas va donar 0,21.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anonimo a juny 07, 2022 | 21:50
    Anonimo juny 07, 2022 | 21:50
    Como no controlee esta discoo se ira de las manos .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa