MónTerrassa
Una baralla entre dos homes al carrer acaba amb un policia ferit

Una baralla entre dos homes enmig d’un carrer de Terrassa va acabar amb una persona detinguda. Els fets van passar aquest dimarts, dia 12 de setembre, cap a tres quarts de vuit del vespre. Va ser amb la trucada d’un veí de l’avinguda Àngel Sallent, a l’alçada del número 125, que tot va començar. Informava que hi havia dues persones que s’estaven discutint i creant un gran enrenou, i que li semblava que cada vegada es mostraven més violents i causaven inseguretat entre els vianants.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va desplaçar fins al lloc indicat. Allà van poder localitzar fàcilment els dos homes ressenyats, els quals presentaven símptomes evidents d’estar sota la influència de begudes alcohòliques. Veient l’actitud dels individus, els agents van decidir demanar reforços, i dues patrulles més del cos de seguretat local van respondre a la crida.

Agredeix un policia que el volia identificar

I és que en el moment de procedir a la identificació dels dos implicats, un d’ells va respondre de manera violenta. Fins al punt que, segons consta en l’informe policial, va agredir físicament a un dels agents. La reacció de la resta de policies va ser ràpida i van esposar l’individu, el qual va ser traslladat a la prefectura de l’avinguda de Glòries Catalanes.

Un cop a comissaria, se li van instruir diligències i va quedar detingut acusat d’un presumpte delicte d’atemptat contra l’autoritat, a més de resistència i desobediència greu. També va quedar denunciat, juntament amb la persona que l’acompanya i amb qui s’havia enganxat, per consum de begudes alcohòliques a la via pública.

En l’informe policial que s’ha fet arribar a Món Terrassa no s’especifica el grau de les lesions patides per l’agent ni tampoc si va requerir assistència mèdica. El delicte per atemptat contra l’autoritat oscil·la amb una pena de presó d’un a quatre anys -en funció de la gravetat i les lesions produïdes-, a més d’una multa econòmica de tres a sis mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa