MónTerrassa
Una baralla per una bicicleta acaba amb un apunyalament mortal a Terrassa

Una baralla per una bicicleta acaba amb un apunyalament mortal a Terrassa, a tres quarts d’onze de la nit, a la cantonada dels carrers de Dom Bosco i de Núria, al barri de La Maurina. El presumpte agressor ha estat detingut i retingut en la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Can Tusell.

Els homes que es barallaven vivien en habitatges ocupats

Segons testimonis dels fets, entrevistats per l’agència ACN, els dos homes, que vivien en habitatges ocupats, s’haurien trobat sense cap cita prèvia i un li hauria volgut mostrar la bicicleta, que li havia costat 10 euros. L’altre es va enfadar perquè no li va consultar aquesta adquisició i la va llançar a un dels contenidors de recollida selectiva d’escombraries que hi ha al carrer de Núria. I no n’hauria tingut prou. Els testimonis comenten que la va encendre. La víctima, que no entenia massa bé què passava i perquè l’altre individu havia calar foc al vehicle que estrenava, va sortir darrere seu a tot drap. Va ser el detonant final de tot el que va passar després i l’inici d’una baralla a ganivetades i amb un tros de vidre amb un final tràgic.

Un gran reguerol de sang marca per on va passar el ferit mortal

L’home mort va deixar un reguerol de sang al terra d’uns 40-50 metres, a la vorera i a la petita plaça del costat i davant d’un bar del barri. Va sagnar en abundància, pel que va quedar a terra, i fa imaginar que l’hemorràgia era gran. Els professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc del fets, però malgrat la seva feina “in situ”, no el van poder salvar.

Pel que s’ha pogut esbrinar fins ara, el presumpte agressor prenia una copa al bar amb el seu pare i l’home mort va aparèixer amb la bicicleta.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miquelet a maig 26, 2022 | 21:04
    Miquelet maig 26, 2022 | 21:04
    40-50 metres? Segur???

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa