MónTerrassa
Una baralla acaba amb un reguerol de sang al carrer Major de Terrassa
  • CA

Una baralla ahir a la tarda, divendres 7 d’octubre de 2022, en ple Centre de Terrassa i a plena llum del dia va acabar amb un reguerol de sant entre la plaça Vella, el Portal de Sant Roc i la plaça d’Anselm Clavé. Vehicles dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Municipal i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar cap a la zona, amb l’atenta mirada de desenes de persones que observaven el desplegament sense saber exactament quines eren les raons. La rumorologia es va disparar.

La realitat i la rumorologia que es va disparar entre la ciutadania

Fonts municipals han informat Món Terrassa que es va tractar d’una baralla entre dues persones a la plaça Vella. I una va fugir en direcció a la rambla d’Ègara, i a través del que popularment es coneix entre els egarencs com a carrer dels Bancs, la que tenia una ferida al braç feta amb una arma blanca. Per aquesta raó es podien veure taques de sang en tot el recorregut.

Entre la ciutadania, la versió que corria diferia de l’oficial, tot i que en el relat es feien servir alguns elements semblants: una baralla i un ganivet, la Vella i la Rambla…. Però la ferida era el resultat d’un atac d’un dels individus a l’altre, es comentava, i hi havia hagut una persecució policial i una detenció.

Cap a les set de la tarda i en un dia amb molta gent passejant

Els fets van passar als voltants de les set de la tarda i cap a dos quarts de vuit la situació ja s’havia normalitzat, en un divendres a la tarda amb molta gent pels carrers.

Les ambulàncies van ocupar les voreres a tocar la cantonada amb el carrer de Vinyals, i els vehicles policials de Terrassa es van situar a la cruïlla amb la Rambla.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Perr a octubre 31, 2022 | 21:07
    Perr octubre 31, 2022 | 21:07
    Casos aislados terrasa Ciudad sin ley..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa