MónTerrassa
Aldarull en una botiga de Terrassa per un intent de robatori

Aldarull en un establiment de Terrassa per un intent frustrat de robatori. El telèfon d’emergències 112 va sonar aquest dijous, dia 2 de juny, pocs minuts després de les tres de la tarda. Testimonis alertaven que hi havia dues persones causant aldarulls en un local comercial ubicat a l’avinguda Jacquard.

Diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van adreçar-se fins al lloc indicat. Un cop allà van comprovar els fets i van aixecar un acta pels danys ocasionats en el forceig entre els dos individus a la porta d’accés a la botiga. Finalment, després de parlar amb els implicats i amb els diferents testimonis, els agents van detenir els dos acusats per un presumpte delicte de robatori amb violència i danys.

Una setmana amb una mica de cada

En els darrers set dies, els serveis d’emergència han hagut d’actuar en diversos serveis, ben dispars. Entre els més destacats hi ha:

El cap de setmana va començar amb l’assistència d’una persona que havia patit una aturada cardiorespiratòria en un restaurant. Els agents policials van fer ús del DEA i del kit de respiració que sempre porten a dins del vehicle policial i van tallar el trànsit per facilitar l’accés del SEM per poder atendre la víctima, que va ser traslladada a Mútua.

Dilluns, la Policia Municipal va localitzar una plantació de marihuana dins una nau industrial. En accedir a l’interior de la nau a causa d’una fuita d’aigua s’hi van localitzar dues habitacions amb 1500 esqueixos. Va quedar obert auna investigació per esclarir la procedència de la plantació.

Dimecres, una operatiu conjunt entre Mossos d’Esquadra i Policia Municipal va desallotjar un edifici sencer de la Rambla de Francesc Macià que estava ocupat de manera il·legal. Les queixes veïnals reiterades pels problemes d’inseguretat i mala convivència van impulsar un procés judicial per acabar desnonant els residents d’una vintena de pisos.

O aquest dimecres, una intervenció al Mercadal de Martí l’Humà va acabar amb el comís de prop d’una seixantena de peces de roba que eren falsificades i que s’estaven venent a una de les parades.

Nou comentari

Comparteix