MónTerrassa
Agredeixen un policia i els hi troben haixix i una arma blanca al damunt
  • CA

Dues persones van agredir un agent de la Policia Municipal de Terrassa quan una patrulla escorcollava el seu vehicle per una forta olor presumptament a marihuana, ahir diumenge a la tarda. Les dues persones circulaven amb el seu cotxe quan una dotació de la Policia Municipal de Terrassa les va aturar, moment en que van adonar-se de la fora olor a droga. Les van detenir i van trobar a una d’elles dues peces de haixix i una arma blanca de tipus navalla.

Els fets van tenir lloc ahir diumenge, dia 1 de gener, quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda (concretament a les 16:56h), al carrer del Doctor Aymerich i Gilabertó, al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va observar un vehicle amb dos ocupants que circulava pel carrer sense presentar l’etiqueta de l’ITV.

La policia va fer aturar el vehicle i els agents s’hi van apropar. En aquell moment van observar que “la conductora presentava una actitud hostil i agressiva vers els agents” però també van notar com “es desprenia del vehicle una forta olor, presumptament a marihuana”.

Agredeixen l’agent per recriminar l’escorcoll del vehicle

Així doncs, fins al lloc es va comissionar una altra patrulla de suport per escorcollar el vehicle en qüestió. Va ser aleshores quan, tan el passatger com la conductora, van escometre i agredir un dels agents, recriminant-li la seva actuació per escorcollar el seu cotxe. Acte seguit, els agents van detenir les dues persones.

La conductora duia dues peces de haixix i una arma al damunt

Finalment, durant l’entrada a la zona de custòdia, els agents li van realitzar un escorcoll a la conductora, a qui li van trobar que duia al damunt dues peces de haixix i una arma blanca tipus navalla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa