MónTerrassa
Policia Municipal i Mossos detenen l’autor de dos robatoris a Vallparadís
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa i els Mossos d’Esquadra han detingut l’autor de diversos robatoris a la zona del parc de Vallparadís de Terrassa, ahir dilluns a la nit. El lladre havia robat amb violència a una persona que passejava pel parc, i minuts més tard va fer el mateix amb una altra parella que caminava per la zona. Un veï va veure com aquest s’acostava als individus i va alertar a la policia.

El fets van tenir lloc al parc de la zona de la Muntanyeta, al parc de Vallparadís, a les 21:10h de la nit. Un veï de la zona va veure com una persona s’apropava a una parella que passejava pel lloc i que aquests començaven a cridar. En presenciar-ho i escoltar els crits, l’home va trucar a la policia alertant que possiblement s’estava produint un robatori.

En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc indicat i va interceptar una persona que coincidia amb la descripció facilitada pel requeridor. Al mateix temps, un indicatiu policial acompanyat de Mossos d’Esquadra va localitzar també al parc de Vallparadís la presumpta víctima del robatori amb violència que el lladre havia comès minuts abans de robar a la parella.

Minuts més tard, van acompanyar la víctima a que identifiqués l’home sospitós interceptat pels agents, i efectivament, el va identificar com l’autor del robatori, quedant detingut pels Mossos d’Esquadra.

Detingudes dues persones pel robatori d’un mòbil a Vallparadís

La Policia Municipal de Terrassa va detenir dues persones per robar amb violència un telèfon mòbil el passat divendres 11 de febrer al matí, també per la zona del parc de Vallparadís de Terrassa.. Una unitat de paisà va enxampar a les dues persones que havien robat el mòbil, i en fer l’escorcoll, van comprovar que un dels individus identificats duia el telèfon robat a sobre, quedant totes dues persones detingudes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa