MónTerrassa
Un policia fora de servei enganxa dos homes forçant la porta d’un comerç
  • CA

Un caporal de la Policia Municipal de Terrassa, que es trobava en aquells moments fora de servei, va enxampar dos individus forçant la porta d’un comerç a Terrassa. Els fets van passar aquest dimecres, cap a dos quarts de dotze de la nit, en un establiment ubicat a l’avinguda d’Àngel Sallent, a l’encreuament amb el carrer Infant Martí, al barri de Ca n’Aurell. L’agent va observar com dos homes forçaven la porta de la botiga i en veure que havien estat clissats, van decidir marxar ràpidament en direcció al carrer Watt.

Va donar l’alerta a la comissaria i des d’allà es va avisar a les patrulles que es dirigissin al lloc indicat. Tres dotacions van arribar a la porta del local, i van poder comprovar que la porta presentava diversos danys, degut a un forçament. Tanmateix, no havien aconseguit accedir a l’interior. Es va iniciar una batuda per la zona i, finalment, van localitzar els dos individus en una confluència de Marconi amb Blasco de Garay.

Es va procedir a identificar-los i en l’escorcoll, dins de la motxilla, se’ls va trobar diverses eines. A més, l’agent fora de servei va poder confirmar que es tractava de les mateixes persones que havia vist poca estona abans manipulant la porta. D’aquesta manera, els dos van ser detinguts acusats d’un presumpte delicte de temptativa de robatori amb força.

Agressió a un policia

D’altra banda, una dotació de la Policia Municipal va observar aquest dimecres a les 18.41h un vehicle estacionat ocupant la part de la vorera i el pas de vianants del carrer Mare de Déu de les Neus, a l’encreuament amb carrer de Santa Llúcia. Quan els agents van identificar el conductor per denunciar la infracció, van localitzar-li 2’2 grams de marihuana, confeccionant també una denuncia per tinença de substàncies. En aquell moment, l’home va agredir els agents, que el van detenir per delicte contra l’autoritat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa